www.devoorman.nl

 In Nieuws

De voorman en zijn medewerkers moeten steeds meer zelfstandig functioneren op een project en toch maximaal inzetbaar zijn voor het halen van de opgegeven doelen.
Leveranciers van de materialen en materieel spelen daar goed op in door op tijd te leveren op locatie. Maar vaak ontbreekt een goed stuk gereedschap om snel te communiceren en correct te registreren.

WvSoft heeft nu in de WvSoft Projectmanager, het nieuwe voormanprogramma ontwikkeld: www.devoorman.nl
We hebben vooral gelet op het snel en eenvoudig registreren zonder tussenkomst van het kantoor én zonder van de voorman een administrateur te maken.

Enkele voorbeelden:
1. nabestellen of afroepen van een eerder gebruikt product op het project is binnen 20 seconden geregeld en staat direct in de nacalculatie;
2. binnen 5 seconden is een uitvoerend medewerker, die later op het project is toegevoegd, geregistreerd en kan ook deze medewerker zijn uren op het juiste project boeken in de module: www.boekuren.nl;
3. de door de bewoner/opdrachtgever digitaal – op het scherm van de smartphone of tablet – ondertekende opdrachtbon wordt direct opgeslagen in de database van de WvSoft Projectmanager.

Zo zijn alle onderdelen voor de nodige registratie eenvoudig en snel te bedienen. En is de administratie van het project altijd up to date!

Meer weten? Vul het contactformulier in of bel 024 3600798.

Laatste berichten

Laat een reactie achter

Start typing and press Enter to search