Offerte voor kleine werken binnen 6 minuten bij de klant

 In Nieuws

Bij de kleine werken (werkbon, mutatie-bon) worden de kosten vaak hoog door een bezoek aan de klant en/of het moeten uitbrengen van een offerte. De meeste calculatie- en offerteprogramma’s zijn te uitgebreid om de offerte snel bij de klant te krijgen.

In WvSoft Projectmanager is een programmaonderdeel voor het snel berekenen van de kosten. Je kunt de offerte uitbrengen op basis van een voorgeprogrammeerde eenheidsprijs of van een samengestelde prijs berekend op uurloon en materialen.
Bij de samengestelde prijs wordt gerekend met de actuele kostprijs van het materiaal (dagelijkse update). Door nu eenvoudig uit deze eenheidsprijzen of samengestelde prijzen te kiezen wordt de offerte gemaakt.

Voorbeeld: Er moet 50 M2 wanden 1 keer worden gesausd.
1. Je voert de relatie in (indien nodig): 2 minuten
2. Je maakt het werk aan: 1 minuten
3. Je opent het offerteprogramma met alle gegevens van de klant al in de offerte opgenomen. Je kiest uit de lijst van voorgeprogrammeerde onderdelen ‘wand 1 keer sauzen per M2′. Voer 50 M2 in en klikt op ’toevoegen offerte’. Eventueel nog wat tekst invoeren en op opslaan klikken: 2  minuten
4. Ga naar het werk en verstuur de offerte per e-mail met een herinnering van bv. een week (de e-mail is geïntegreerd in de WvSoft Projectmanager, dus geen export van de offerte nodig en dan versturen met de lokale mail): 1 minuut.

KLAAR IN 6 MINUTEN. Bij een bestaande klant in 4 minuten.

Heb je met de werkelijk prijs gerekend, dan kun je met 1 klik op een knop een materiaallijst uitdraaien voor de benodigde producten.
Je kunt de offerte ook op een tablet, laptop bij de klant maken en deze dan direct naar de klant mailen en de klant laten antwoorden voor akkoord.

http://www.wvsoft.nl   #projectmanager #schildersbedrijven #bouwen #software
De WvSoft Projectmanager, het softwaresysteem met slimme oplossingen.

Laatste berichten

Start typing and press Enter to search